Aktuális

Tök Jó nap a Bistorantban!

November 1-jén 12:00 és 15.00 között haloween-i hangulatban várjuk Kedves Vendégeinket vasárnapi ebédünkre a Four Points by Sheraton Hotel Bistorant éttermébe.

A család legkisebb tagjainak arcfestéssel, tökfaragással és gyereksarokkal készülünk.

A kiszámíthatatlan helyzetre való tekintettel programunkat létszámtól függően büfé- vagy háromfogásos ebéd* formájában, a megszokott minőségben rendezzük meg. 

A belépő tartalmazza wellness részlegünk (úszómedence, jacuzzi, szaunák, pihenőrész és Fitnesz terem) ebéd előtti vagy utáni használatát, szaunalepedő biztosítását és a parkoló igénybevételét.

  • 4.490, - Ft / fő
  • 12 éves kor alatt 50% kedvezményt biztosítunk
  • 6 éves kor alatt ingyenes

Foglalja le már most!
Asztalfoglalás: 76/888-500

*Tartalma: leves, sültestál, desszert


Libalakoma a Bistorantban

November 11-én, Márton Napján az újboroké és az ínyenc liba ételeké a főszerep a Bistorantban. Az újbor és a gasztronómia szerelmeseit várjuk egy háromfogásos Libalakomára újbor kóstolóval egybekötve.

Leves:

Liba erőleves zöldségekkel, maceszgombóccal, hússal, zúzával, májjal

Liba tál:
Libacomb, libamell, libamájas rétes, ludaskása krokett, birsalmás párolt káposzta, tejszínes burgonya, rozmaringos pecsenyelé

Desszert:
Borban főtt körte, gesztenyés túró mousse, csokoládé  

Borok:
Gedeon Irsai Olivér, Kunság
Dúzsi rosé, Szekszárd
Günzer portugieser, Villány 

Időpont: 2020.11.11. szerda 19 óra
Részvételi díj: 7 490 Ft / fő

További információ és asztalfoglalás a 76 / 888-500-as telefonszámon vagy bistorant@kecskemet.hu e-mail címen.


Vasárnapi ebéd a Bistorantban

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket vasárnapi ebédünkre a Four Points by Sheraton Hotel Bistorant éttermébe. 

A kiszámíthatatlan helyzetre való tekintettel programunkat létszámtól függően büfé- vagy háromfogásos ebéd* formájában, a megszokott minőségben rendezzük meg.  

Ajánlatunk minden vasárnap 12:00-15:00 óra között elérhető. A belépő tartalmazza az úszómedence, jacuzzi, szaunák, pihenőrész és Fitnesz terem használatát, szaunalepedő biztosítását és a parkoló igénybevételét. A legkisebbeknek játékokkal teli gyereksarokkal készülünk.

  • 4.490, - Ft / fő
  • 12 éves kor alatt 50% kedvezményt biztosítunk
  • 6 éves kor alatt ingyenes

Foglalja le már most!
Asztalfoglalás: 76/888-500

*Tartalma: leves, sültestál, desszert


Színes. Kreatív. Kalandvágyóknak.

A Bistorant Kecskemét életében hagyomány, hogy szem előtt tarjuk a hagyományokat. Igyekszünk magyar és nemzetközi ünnepek és szokások tekintetében olyan frissnek lenni, mint az ételkölteményeink alapjául szolgáló, helyi termelőktől származó nyersanyagok. Rendkívül kreatív munkatársaink egyik szeme a naptáron, másik a vendégek felmerülő igényein, így mindennapi kínálatunk mellett időről-időre izgalmas ajánlatokkal várjuk azokat a kalandorokat, akik a hétköznapi csodáktól is többre vágynak.